Minä en ole kirjoittanut, että pörröpeitosta olisi arvontaa. Päivi oli seuraavana vuorossa saada peitto. Päivi on ollut mukana alusta lähtien eli pitkälti yli vuoden ja nyt hän saa peiton. Pörrölaput ovat Päivin ja minun käsialaa ja Päivi ansaitsee tämän peiton. Päivi oli se joka keksi tälle blogille nimen "Ystävyyden peitot". Peitto on kymmenes minun yhdistelemä ja en halua, että jotkut ovat kateellisa näistä peittoprojekteissa. Jos pörrölappuja tulee lisää (minulta on pörrölangat loppu), niin voin pitää arvonnan, jos sitä halutaan.

Toivon todella, että kaikki pitävät tämän projektin mukavana välipalana, niin ei tuntuisi siltä, että on yhdistellyt lappuja melkein 2000 kpl ihan turhan takia.

Tässä on minulla tapahtunut unohdus, että laitoin sulkuihin arvotaan. Mutta itse tein pörrölappuja melkein 100 ja Päivi ainakin 60.

Odotan nyt muiden kommentteja tähän asiaan. Teenkö maatakaatavan virheen, kun haluan antaa tämän peiton Päiville?

Tässä lumikiteen kommentit asiasta

Lumikide kirjoitti 20.05.2009 - 19:34

Siis kysyin, että menikö se pörröpeitto jo nyt sitten Päiville, eikä ollutkaan arvontaa??

Lumikide kirjoitti 20.05.2009 - 20:21

Jaa et vai? Katsopas tämän postauksen kirjoituksesi eli

 

19.10.2008 klo 07:17 Vielä yksi asia: Alan tehdä pörrölankalappuja pörröpeittoa varten. Teen siis koko ajan rinnalla pörröpeittoa ja senkin saa joku Onnellinen (arvotaan). Laput pörröpeittoon on myös 15 x 15 cm.

 

Mukavaa Joulunodotuksen aikaa kaikille.

Lumikide kirjoitti 20.05.2009 - 20:23

Ja väärin kerroit, minäkin tein kyllä monta monituista pörrölappua. Mutta eipä tuo haittaa.

En ennen syksyä voi tehdä yhtään lisää, kun olen nytkin ollut jo 3kk olkapään takia sairaslomalla ja loppua ei näy...

Hei, äläpäs valehtele! 19.10.2008 kirjoitit:Vielä yksi asia: Alan tehdä pörrölankalappuja pörröpeittoa varten. Teen siis koko ajan rinnalla pörröpeittoa ja senkin saa joku Onnellinen (arvotaan). Laput pörröpeittoon on myös 15 x 15 cm.

 

Lisäksi tuossa Päivin peitossa näkyy kymmeniä minunkin tekemiä pörrölappuja, joten älä niitä omi.;)